Libidofemme

Libidofemme

Model:130129
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €39,93 Excl. BTW: €37,67

Beschikbare opties:

Voordeel Pakkers:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Informatie over Libidofemme


Libidofemme – Libido femme is een libido product speciaal gemaakt voor vrouwen. Het product bevat zowel Vitamine B6, B12 en tevens Omega 3, Omega 6 vetzuren. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de ingrediënten in de verhoudingen zoals in Libidofemme aanwezig een positief effect heeft op het Libido van de vrouw. Ook bevat Libido Femme nog enkele andere stimulerende en lust opwekkende ingrediënten zoals:

Dong Quai: Dong Quai wordt ook wel in het traditionele china als Ginseng gezien. Door het gebruik van Dong Quai worden hormonale problemen vermindert en of opgelost. Inmiddels hebben westerse wetenschappers eindelijk vol lof gesproken over de werkzaamheid van Dong Quai binnen het product Libido Femme. Dong Quai brengt namelijk je hormonen in balans zoals wij van Libido femme dit al enkele jaren uitdroegen.

Damiana: Het kruid Damiana komt voor in het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. Voorheen werd Damiana ook wel liefdeskruid ook Turnera Aphrodisiaca genoemd. Door het gebruik van Damiana wordt zowel het zenuwstelsels als het gebied bij je geslachtsdelen en humeur positief beïnvloed. Hierdoor krijgt u vaker veel zin in sex.

Panax Giseng: Natuurlijk heb je ook extra energie nodig, als u zich veel vaker en intensiever de liefde zult bedrijven. Daardoor geeft het werkzame stofje Panz Ginseng een enorm boost aan energie vrij. Het vergroot dus je uithoudingsvermogen en tevens je weerstand en concentratie.

Extra voordeel: Wanneer je meer verpakkingen Libido femme aanschaft krijgt u extra korting!

2 verpakkingen = 5% korting
3 verpakkingen = 10% korting
4 verpakkingen = 15% korting!

 

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed