Andro-Penis Extender Box (Goud)

Andro-Penis Extender Box (Goud)

Model:e20100601
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €199,28 Excl. BTW: €188,00
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Informatie over de Andro Penis Extendor Box

 

 

Nieuw in Nederland! De Andro Penix Extendor BOX Gold!
Dit product is al jaren op de markt en nu eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Het product is zeer geschikt voor alle volwassen mannen met een kleine tot grote penis. Ook is dit product geschikt om penis aandoeningen zoals een kromming binnen een half jaar met ruim 70% te kunnen verhelpen. Gezien de Andro penis in tegenstelling meerdere uren per dag gedragen dient te worden waarbij u heel duidelijk alle handleidingen moet volgen, kan andro penis extendor u garanderen dat uw penis 0.5cm per maand in lengte zal toenemen.

Hoe werkt de Andro Penis extendor:
Je draagt de extendor meerdere uren per dag, hierdoor groeien de celweefsels van de penis, waardoor uw penis langer en zelfs dikker wordt. Wij adviseren u om het product 4 tot 6 maanden te gebruiken. En in het geval van een kromming van de penis of een aandoening zoals Peryonie ruim 6 tot 8 maanden. Als uw gehele periode erop zit dan kunt u de volgende groei van uw penis verwachten:

De penis is 3-5 cm langer in erectie.
De penis is tevens 3-5cm langer zonder erectie.
Ook is de penis 1 tot 1.5cm dikker.

Hoe gebruik je de Andro Penis Extendor:
Je brengt de extendor aan wanneer de penis in ruststand is. Afhankelijk van uw doelen en het programma draag je de extendor 4 tot 9 uur per dag. Je kunt deze uren ook opdelen in periodes van minimaal 2 uur per keer. Waarna er een rustpauze moet worden ingelast. Zoals reeds gemeld neemt de penis gemiddeld ongeveer 0.5 centimeter toe per maand. Zodra je behandeling helemaal klaar is, dan zal de toegenomen penis lengte en dikte ook permanent blijven!

Certificering & veiligheid.
De Andro Penis extendor is door de Europese autoriteiten voor de volksgezondheid erkent en goedgekeurd. Het heeft het kenmerk medisch apparaat type 1 en het CE keurmerk. Andromedical het bedrijf achter de Andro Penis Extendor heeft de ISO 9001/2000 kwaliteitscertificaat en het ISO 13485:2003 certificaat voor medische apparatuur.

Waaruit bestaat de Andro Penis Extendor Gold Box:
1x De andro Penis extendor Gold
2x Androsilicones
2x Androtops
2x Andro Silicone rings
2x Andro Comforts

Daarnaast ontvangt u ook het instructieboekje en handleiding in maar liefst 12 talen, waaronder Nederland, Engels en Duits.

 

 

Bestel de Andro Penis Extendor Box Gold Vandaag nog!

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           GoedBekijk ook... (1)