Penis XXL

Penis XXL

Model:penis-xxl
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €29,95 Excl. BTW: €28,25

Beschikbare opties:

Voordeel Pakkers:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Informatie Penis XXL

Libido Plaza heeft een speciale prijs afspraak gemaakt met de importeur! Daarom kunnen wij dit A product binnen onze vaste formule aanbieden. Hierbij krijgt u tot 15% korting op uw rekening! Lees onderstaand over dit geweldige product. Het is alles behalve een vitaminepil het gaat uw penis echt behoorlijk laten groeien waarnaast je erectie ook nog eens veel langer dan voorheen wordt.

Zoals jullie weten is Penis XXL echt niet het enigste product op de markt. Echter sluit het wel perfect aan in het rijtje A Merken waar ook uit diepgaand onderzoek is gebleken dat het product ook daadwerkelijk goed werkt en permanent aanslaat. Wanneer je Penis XXL enkele weken gebruikt worden de resultaten ook al zichtbaar. De erectie komt sneller tot stand en wordt veel harder. Ook heb je het voordeel dat de erectie een langer standhoud met alle bijkomende voordelen!

Na enkele weken merkt u ook dat de sperma productie toe zal nemen. Ook zal de penis langzaam zowel in lengte als dikte toenemen. Uit een test is gebleken dat de penisgroei van 1 tot 5 centimeter bedraagt.

Kies vandaag voor Penis XXL en ervaar alle voordelen van een grotere penis en intensiever genot tijdens alle erotische momenten in de rest van uw leven.

Dosering en inname:
Neem 2 tabletten met voldoende water in per dag. Overschrijd deze hoeveelheid niet!

Inhoud: Penis XXL 60 tabletten per verpakking.

Ingrediënten:

Siberian Ginseng
Calsium
L-Arginine
Muira Puama
Saw Palmetto (Serenoa repens)
Tribulus terrestris.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           GoedBekijk ook... (2)
Tags: Penis XXL