PenixMaX

PenixMaX

Model:3100002815
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €34,94 Excl. BTW: €32,96

Beschikbare opties:

Voordeel Pakkers:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

PenixMax Penis vergrotende formule

Nieuwe in Nederland! De verbeterde formule van PenixMax laat uw penis binnen enkele weken zowel in lengte en dikte groter worden! Aller eerst bevorderend PenixMax het libido, waardoor je sneller op gewonden raakt. Hierdoor wordt je penis beter gestimuleerd tot een volledige erectie, die ook nog eens langer stand zal houden. Naarmate je het product in de vorm van tabletten vaker in hebt genomen, zal je erectie en je penis lengte blijven groeien. Ook stimuleert PenixMax de zwellichaampjes waardoor je doorbloeding ook steeds iets wordt verbetert. Kortom het is een top product voor u en uw penis!

Maak vandaag kennis met PenixMax en profiteer van een oplopende korting tot 15%.

2 verpakkingen = 5% korting
3 verpakkingen = 10% korting
4 verpakkingen = ruim 15% kassa korting.

Hoe tevreden zijn wij mannen over ons penis formaat?
In principe is iedere Penis groot genoeg om te penetreren. Echter zegt dit niks over het genot en plezier. Zeker onder een grote groep mannen met een kleinere en dunnere penis kan het voor de partner als minder lekker worden ervaren. Neem daarbij ook nog eens de vergrijzing en de honderdduizenden mannen die daardoor ook nog eens erectie problemen met zich mee draagt. Dan kom je in totaal op bijna 35% van alle mannen die eigenlijk niet tevreden is over hun erectie en grote van hun penis.

Hoe werkt Penixmax nou precies?
Zoals reeds vermeld, verbeterd het de conditie van de zwellichaampjes, hierdoor worden de zwellichaampjes ook langzaam dikker en langer. Hierdoor kan je dus een grotere erectie krijgen. Door de natuurlijke pure stoffen zoals kruiden, mineralen en aminozuren wordt de penis blijvend gestimuleerd en zal de penis vergroting daarom ook blijvend zijn.

Bij gebruik van PenixMax wordt uw penis zowel in slappe als harde stand 1 tot 5 centimeter groter. Kies daarom voor de goedkoopste oplossing om van uw te kleine penis en of erectie probleem af te komen.

Neem 2 tabletten met genoeg water in per dag. Overschrijd deze hoeveelheid niet.

Inhoud 60 tabletten per verpakking.

Bestel PenisMax vandaag.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           GoedBekijk ook... (2)